Bierige Kerstmis! Bestel vóór 18-12-2025, 23:59 uur en ontvang je bestelling gegarandeerd vóór Kerstmis.*
Wijngaarden zijn voor ons allemaal een bekend begrip en zijn te vinden in elke regio ter wereld met vruchtbare grond en de juiste hoeveelheid zon en regen voor druivenranken. Brouwerijen daarentegen zijn een relatief nieuw fenomeen, waarschijnlijk pas ontstaan sinds de opkomst van de craftbierbeweging. Terwijl een wijngaard simpelweg zonnige hellingen nodig heeft voor druivenranken, heeft een brouwerij optimale groeiomstandigheden nodig voor graan en hop.
Oostenrijks eerste bierdomein, Wildshut, werd opgericht door Stiegl en is een paradijs voor mens en plant. Naast uitgestrekte velden waar diverse granen worden verbouwd, beschikt Wildshut over weelderige hoptuinen, een eigen mouterij en branderij. Stiegl is de enige brouwerij in Oostenrijk die haar eigen graan mout. Zelfs het brouwwater komt uit de eigen bron van het domein: de bron op het domein levert uitstekend brouwwater, de perfecte basis voor voortreffelijke bieren.
Bieren zoals Wildshut Bio Perlage – een Brut de Bière, onlangs uitgeroepen tot een van de tien beste bieren ter wereld voor 2025. Dit bier van hoge gisting wordt gebotteld in elegante champagneflessen en de stijl is geïnspireerd op de luxueuze mousserende wijn. Wildshut Bio Perlage betovert met zijn delicate, botergele kleur en een kristalheldere witte schuimkraag, constant bruisend van bubbels. Een blend van witte druiven, droge witte wijn, florale hopnoten en kruidige, maar subtiele gist bepalen het aroma en de smaak van deze uitzonderlijke en bekroonde creatie.
Brauerei StieglWater, biologische gerstemout , biologische dextrose, biologische hop, gist