Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Bierstijl: Gose met sinaasappel & duindoorn
De naam Sourtime omvat een reeks van de beste fruitbieren van Maryensztadt: De Poolse brouwerij heeft onlangs haar enthousiasme voor elegante, fruitige en zomerse bieren ontdekt en heeft haar passie in een hele reeks ervan waargemaakt. De bieren worden in verschillende stijlen gebrouwen en gemaakt met verschillende soorten fruit. Een favoriet van deze zonnige bieren is Sourtime in de Gose variant.
Om een eigen stempel te drukken op de klassieke bierstijl van Goslar, hebben de brouwers het traditionele smaakpalet van koriander, zout en melkzuurbacteriën op smaak gebracht met vers vruchtensap. Sinaasappel- en duindoornsap zorgen voor stralende zonne-energie in biervorm – een feloranje duo dat het bier niet alleen zijn gele kleur geeft. De fruitige, frisse combinatie van sinaasappel en duindoorn loopt als een gouden draad door het biergenot en dompelt zowel de geur als de smaak onder in een zomerse flair.
De lichte, lichte Gose van Maryensztadt vloeit in het glas in de kleur van vers geoogste duindoorn en ruikt ook zo: de onmiskenbare zuurgraad van de kleine strandbes vermengt zich in de neus met het aroma van net geperst sinaasappelsap. De gouden eerste indruk zet zich voort in de drank: de Sourtime Gose met duindoorn en sinaasappel is verfrissend, fruitig, heerlijk zuur en absoluut doordrinkbaar.
Water, gerstemout , tarwemout , sinaasappelsap (10%), duindoornsap (10%), hop, zeezout, gist, Lactobacillus.