Diepte is iets wat ons net zo aantrekt tot mensen als tot gesprekken, boeken en water. We zijn gefascineerd door mensen die complexe emoties kunnen voelen en verwoorden; we duiken graag met een goed glas bier in fundamentele discussies over God en de wereld; we bewonderen foto’s waarvan de licht-donkercontrasten ze bijna driedimensionaal doen lijken; en we zwemmen het liefst op plekken in meren of de zee waar, in plaats van de bodem, alleen oneindig, diepblauw te zien is. Diepte is ook iets wat ons aantrekt tot brouwen – en daar komt Diepte om de hoek kijken. De Baltic Porter, gecreëerd door Moon Lark, draagt diepte niet alleen in zijn naam, maar ook in zijn karakter.
Deepness heeft een volumineus alcoholpercentage van 9,0% en raakt lichaam en ziel met zijn vuur. Een complexe basis van Duitse en Poolse mouten vormt een compacte body, die het brouwsel in een ondoorzichtige middernachtzwarte tint dompelt en het doordrenkt met een boeket van donkere aroma’s. De creatie van Moon Lark ruikt en smaakt intens naar sterk geroosterde mout, smeltende chocolade, romige karamel, mokka, oma’s pruimencompote en knapperig, ovenvers zwart brood.
Een gedurfde sprong in de culinaire diepten, waarbij uw moed wordt beloond met een gedicht van bitterheid, zoetheid en geroosterde aroma’s.
Water, gerstemout , hop, gist