Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Dun, knapperig en delicaat deeg bestrooid met poedersuiker, een dampende en geurige vulling van aromatische Boskop-appels, een vleugje kaneel en een royale scheut zelfgemaakte vanillesaus die de subtiele zuurgraad van het fruit aanvult met fluweelzachte zoetheid - apfelstrudel is er één van Die gerechten die zo lekker zijn, zijn dat ze zelfs de meest koppige minnaars van snoep kunnen bekeren.
Een ander argument voor apfelstrudel komt uit een totaal onverwachte hoek: de vindingrijke ambachtelijke brouwers uit Hopalaa! en het Totenhopfen Brauhaus hebben een bier gecreëerd dat de essentie van een goede apfelstrudel nauwkeurig weergeeft en zowel zoetekauwen als alle anderen zal imponeren. Om de strudel in het bier te transporteren, gebruikten de brouwers heerlijke appelpuree en de klassieke specerijen voor apfelstrudel en brachten ze hun Berliner Weisse daarmee op smaak. Jouw zuurtje: Apfelstrudel is een bijzondere biercompositie die de fruitige zuurgraad van appels combineert met de natuurlijke zuurgraad van Berliner Weisse en deze in evenwicht brengt met warme kruiden en het herfstachtige aroma van rijpe appels.
De bierspecialiteit vloeit in de kleur van de nazomerzon het glas in en is versierd met een vluchtige kroon van wit schuim. De onmiskenbare geur van ovenfrisse apfelstrudel vult je neus en is een voorbode van de heerlijke smaak: puntige zuren, frisse appel, winterkruiden, een vleugje mout en een delicate fruitzoetheid.
Water, gerstemout , appel, kaneel, lactose , hop en gist