Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Nadat de spar dankzij zijn snelle groei en mooie, lichte nerf al zijn weg naar meubels in de vorm van meubelen heeft gevonden, verschijnt hij nu ook in culinaire vorm: het biologische pils uit het Bräu-hout is vernoemd naar de inheemse boomsoort naar Europa genoemd en vertegenwoordigt de statige conifeer met een drinkbaar alcoholpercentage van 4,9% en een heerlijk uitgebalanceerde smaak.
Rico en Matzes Fichte wordt gebrouwen met de beste pilsmout uit het naburige Bad Kreuznach en bevat bovendien handgeplukte hop van de biologische boerderij Eckert in Eckenthal. Voor hun smakelijke pils kozen de twee twee aromatische hopvariëteiten: Hallertauer Tradition brengt kruidige tonen van sinaasappel, lavendel en thee in het spel, terwijl Ariana fruitigere componenten toevoegt die nuances van bramen, perzik, tropisch fruit, peer en zwarte bessen bevatten. een harsachtige toets.
Het resultaat spreekt voor zich. De bierspecialiteit presenteert zich delicaat goud en glanzend in het glas en verspreidt een veelbelovende geur uit het handjevol schuim. De initiële smaak onthult een klassiek pilskarakter met een grote bitterheid, zachte mout, sterke zuurheid en een flinke portie hop. Deze laatste vermengt de aromaten met fruitige, harsachtige en licht kruidige componenten en maakt van de Pilsner een bijzonder biergenot.
Water, gerstemout , hop, gist