Brunch is de perfecte maaltijd voor iedereen die houdt van de elementen van het ontbijt, maar niet van het tijdstip waarop dit traditioneel gebeurt. De brunch omvat alle favorieten van een goed ontbijt - we denken aan spek, pannenkoeken met ahornsiroop, muesli en koffie - en schuift deze twee tot drie uur richting lunchtijd. Geweldig!
Ook de jongens en meiden van Rye River Brewing vinden het fantastisch. Zo fantastisch zelfs dat ze de brunch prompt in een blikje verpakten. Hun bierige versie van de beste maaltijden is een Baltic Breakfast Porter die vers gezette koffie, rokerige ahornsiroop, gebakken spek en een vleugje Ierse whisky combineert tot een onweerstaanbaar brouwsel. En omdat dat nog niet genoeg is, is deze fijne wijn nu ook verkrijgbaar in een vatgerijpte versie ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de brouwerij. De diepzwarte delicatesse werd opgeslagen in single malt Ierse whisky- en ahornsiroopvaten. Het eindresultaat is een briljant verjaardagsbier met een feestelijk alcoholpercentage van 12,5% en een complexe smaak die is opgebouwd uit sterke gebrande mout, bitterzoete mokka, kopergouden ahornsiroop, kruidige whisky, fijne mannenchocolade en een vleugje gerookte spek.
De Rye River Brewings-brunch is vroeg in de ochtend, middag en avond een traktatie en is vooral lekker bij een brunch. Brunch en brunch – wat is er beter?
Water, gerst , haver , koffie, hop, gist