Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Hoewel muffins niet meer zo populair zijn als tien jaar geleden, zijn we er nog steeds dol op. Een luchtig cakeje vers uit de oven met koffie – heerlijk! We zijn dol op muffins met bosbessen, varianten met chocoladesmaak of chique red velvet, en we zijn blij als de lokale bakker ze in de etalage heeft staan. Of als een van onze favoriete creatieve brouwerijen het gebak onder handen neemt en er een heerlijk biertje van maakt!
De Franse brouwerij Les Intenables staat bekend om zijn onconventionele craftbieren met talloze bijzondere ingrediënten. Het team schuwt veranderingen in de bierwereld niet en negeert de beperkingen van het Beierse Reinheitsgebot met plezier. Muffin Cassis is een eerbetoon aan het minitaartje: de zogenaamde Pastry Sour bevat water, gerstemout, tarwemout, gist en Barbe Rouge-hop, plus zwarte bessen en lactose.
De donkere vruchten omhullen het brouwsel met een prachtige bordeauxrode bessenkleur en kleuren het schuim roze. Het moutduo creëert een stabiele, delicaat troebele body en een fluweelzacht mondgevoel. Tonen van rijpe zwarte bes domineren het aroma en de smaak. Een vleugje ovenverse biscuit, romige zoetheid en de fruitige, frisse zuurgraad van vers geplukte wilde bessen ronden het aromatische samenspel indrukwekkend af.
Water, tarwemout , hop, gist, cassis, lactose