Het culinaire landschap van China is net zo divers als het land zelf. Van de verrukkelijke en pittige kruiden van de Sichuan-keuken tot de delicate dimsumspecialiteiten van Kanton en de hartige gerechten van het noorden – elke regio biedt zijn eigen unieke smaakpalet, dat alle smaken en texturen omvat. Net als bijna overal ter wereld genieten mensen hier van bier bij hun eten, en er is één brouwsel dat in dit uitgestrekte land bekend is: Tsingtao Premium.
Deze klassieker, die niet alleen in China maar wereldwijd gewaardeerd wordt, is afkomstig van de eerbiedwaardige Tsingtao Brouwerij in Qingdao. Deze specialiteit schenkt in het glas met een schitterend heldere, goudgele tint en is versierd met een fijn, wit schuim dat lang stabiel blijft. Een delicaat, moutig aroma ontvouwt zich in de neus, vergezeld door een lichte graantoon en een vleugje bloemige hop – subtiel, fris en uitnodigend.
Door een deel van de mout te vervangen door rijst, is Tsingtao Premium bijzonder licht en mild. Een milde moutsmaak combineert met een frisse, ingetogen hopbitterheid, wat zorgt voor een harmonieuze, goed uitgebalanceerde smaak. De textuur is zijdezacht.
Of het nu bij Chinese gerechten, lichte snacks of gewoon puur is – Tsingtao Premium is een ongecompliceerd, verfrissend pilsbier dat bekoort door zijn fijne balans en een vleugje brouwcultuur uit het Verre Oosten in uw huis haalt.
Water, gerstemout , rijst, hop