De Trappistenbrouwerijen vormen een exclusieve kring van kloosterbrouwerijen. Wereldwijd zijn er niet meer dan een dozijn brouwerijen die trappistenbieren mogen brouwen. De naam is streng beschermd en het trappistenzegel wordt alleen toegekend aan wie aan de eisen voldoet. Er zijn een aantal regels die van toepassing zijn op deze brouwerijen, waarvan de drie centrale regels de belangrijkste zijn. Trappistenbier mag alleen zo heten als het binnen de muren van een klooster wordt gebrouwen. Het brouwproces moet gebeuren onder toezicht van de trappistenmonniken en een deel van de opbrengst van de bierverkoop moet worden gedoneerd aan een goed doel.
Twee Nederlandse trappistenbrouwerijen, La Trappe en Zundert, hebben samengewerkt met de enige trappistenbrouwerij van Groot-Brittannië, Tynt Meadow, om deze drie fundamentele regels om te zetten in een legendarisch bier. Three Rules of Authentic Trappist is een krachtig dubbelspel dat drie van de belangrijkste trappistenbrouwerijen in harmonieuze harmonie presenteert en een mooi (en smakelijk) monument creëert voor de basisregels. Het bier is een robijnrode druppel met een romige kroon, een vol karakter en een smaak die is opgebouwd uit delicaat smeltende karamel, sterk geroosterd graan, sappige peer, zachte tonen van hop en warme specerijen.
Het goede doel waarvan dit bier profiteert is Trees for All, een Nederlands initiatief dat herbebossing, klimaatactie en biodiversiteit over de hele wereld bevordert en van plan is 14.000 bomen te planten.
Water, gerstemout, glucosestroop, hop en gist