Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Het aperitief maakt deel uit van een menu en introduceert op subtiele wijze de avond. Om de stemming te bepalen en uw eetlust op te wekken, serveert u uw gasten hapjes en een cocktail of iets anders alcoholisch dat droog en niet te zoet is.
Het team van Brouwerij Espiga drinkt graag een aperitief voor het eten en daarom hebben ze er één voor hun klanten bedacht. Hun versie van een aperitief is echter geen likeur, maar een dubbel koud gehopte India Pale Ale. De creatie genaamd Sparkly Appetizer is tot stand gekomen in samenwerking met brouwerij Antiga uit Valencia en begint het diner met een symfonie van tropisch fruit. De sappige tonen van mango, ananas, guave, limoen en perzik zijn te danken aan de Citra-, Elani-, Idaho 7- en Simcoe-hop die wordt gebruikt om het brouwsel koud te hoppen.
De brouwerijen adviseren ceviche bij bier. Als vis gemarineerd in citroensap iets te delicaat voor je is, kun je er gewoon een burger van maken. Dit gerecht wordt ook aanbevolen door de brouwers en wij hebben het al geprobeerd. Onze keuze is een klassieke cheeseburger met huisgemaakte sesambrioche, Sriracha-mayonaise, een gegrild rundvleespasteitje, gesmolten cheddar, gekarameliseerde uien, sla, tomaat en augurk. Zo makkelijk (tenminste als je het zelfgemaakte broodje overslaat en mayonaise uit de winkel gebruikt) en zo lekker!
Water, eerste mout, tarwemout, havermout, havervlokken, gerstvlokken , hop, gist